Hell of a roadtrip!

3 april 2017 - Alice Springs, Australië

We zijn nu drie dagen onderweg in de outback in hartje Australië  en beste mensen, wat een geweldige ervaring is dit!!! De aarde is dieprood,  de bomen olijfgroen, de hemel strakblauw en de temperatuur overdag 30 graden.  De wegen zijn doodstil,  af en toe een tegenligger. En ''s nachts is het pikdonker, de melkweg helder  in beeld! We staan nu twee dagen bij een lodge in de West MacDonnell Ranges, ten westen van Alice Springs. We hebben  drie mooie wandelingen gemaakt in de omgeving, waarvan de laatste een beste klauterpartij werd omdat we geen zin hadden de hele route terug te lopen. Zie foto's.

Ook reeds meerdere Nederlandse meiden gesproken, die hier solo naar toe zijn gekomen na hun studie om werkend te reizen. Erg leuk!

Verderop wordt het een gravelroad, daar kunnen we met de camper helaas niet rijden   (alleen met zo'n 4WD). Morgen dus retour naar Alice en dan richting het Noorden.

Overigens is Maui zo vriendelijk geweest om de camperdagen die we aan de Oostkust tekort zijn gekomen over te boeken naar de outback. Dus nu twee weken de tijd om naar Darwin in het noorden te komen.

Ton

1. Marianne Goedhart:
    3 april 2017
    Dat ziet er inderdaad prachtig uit. Genieten!!